Cyberpunk Red: Combat Zone

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Svět Cyberpunk Red se odehrává v roce 2045 během rekonstrukce Night City Obrovské megastavby osvětlují oblohu nad obnoveným náměstím Corpo Plaza, zatímco v jejich stínu bojují kyberneticky vylepšené gangy, z nichž si každý ukrajuje krvavý kousek země, který nazývá svým vlastním. Ve hře Cyberpunk Red: Combat Zone vedete gang v bojových bitvách nebo kampaních. Vybavte svůj gang, najměte si žoldáky a vybudujte si svůj pouliční kredit, abyste ovládli pekelnou Combat Zone a stali se novým pánem ulic.

Cyberpunk Red: Combat Zone je stolní hra s miniaturami, která využívá systém [RE]ACtion od Monster Fight Club, kde má každá postava sadu dovedností, schopností a akcí, které může ve hře používat. Akce mají tři barvy, které odpovídají třem typům kostek (d6, d8 nebo d12. To, jakou barvu akce postava použije, určuje, jakou kostkou hodí.

Hra se rychle přesouvá mezi hráči. Když je postava zraněna, její akce se zhorší - může však také mít možnost na útok reagovat ústupem nebo protiútokem. Postava, která má kontrolu nad bojem, je ta, která právě provádí akce s jednou ze svých postav. Kontrolu ztrácíte, když vaší aktivní postavě dojdou akce. Postavy se mohou pokusit aktivovat jiné spřátelené postavy. To vytváří rychlou hru, kdy kontrola nad hrou přechází sem a tam, aniž by se zabředávalo do fází, udržování a účtování.

zobrazit více zobrazit méně