Conservas

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
25-40 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

V životě vás nejvíc baví přinášet lidem na celém světě radost z moře. Vlastníte malou konzervárenskou firmu na španělském pobřeží, kde vyrábíte ty nejlepší konzervované výrobky, které si může každý vychutnat. Jste zodpovědný za celý proces, od řízení lodí, které ráno vyplouvají, přes lov ryb až po prodej vašich konzerv. Každý měsíc máte speciální cíle, ale ne vždy jde o to vydělat co nejvíce peněz. Velmi důležitý je udržitelný dopad na moře: pokud poškodíte oceán nadměrným rybolovem, pak ve svém poslání selžete. Udržování vyváženého vztahu s mořem je zásadní, protože tvrdě pracujete a
pokračovat ve vytváření nejlepších ochranářských produktů na světě!

V každé partii hry Conservas začínáte každou sezónu s jednou lodí a malým množstvím peněz. Moře je reprezentováno pytlíkem žetonů plných ryb a vodních destiček. V každém kole budete z tohoto pytlíku lovit ryby, přičemž některé si vezmete zpět do svého zařízení na konzervování, zatímco jiné necháte na moři, aby se rozmnožily.

Abyste vyhráli, musíte udržet křehkou rovnováhu mezi rybolovem a umožněním růstu populace. Každý měsíc bude mít jedinečný soubor cílů a vaše cíle udržitelnosti jsou stejně důležité jako finanční cíle. Každý trh je také jedinečný a má specifická pravidla a strategie pro dosažení zisku. Díky 12 různým scénářům, náhodným balíčkům lodí a kartám vylepšení nabídne každá hra jinou výzvu při rozvoji vaší společnosti.

zobrazit více zobrazit méně

Nejnovější články