Boyfriend Dungeon TTRPG: Life On the Edge

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Klasická kultovní série Shack-and-Slash ve zcela novém formátu. Boyfriend Dungeon: Life On the Edge je stolní hra pro až 4 hráče (plus vypravěč), kteří budou prozkoumávat svou vnitřní psychiku, čelit svým strachům a také se muchlovat s meči! Hrajte za svůj oblíbený laserový meč nebo si vymyslete vlastní zbraň-osobu. Bojujte se svými přáteli, porážejte své nepřátele a zvyšujte úroveň své lásky... u stolu.

Součástí jsou 3 krásné PDF soubory k vytisknutí:
- Základní kniha pravidel (50 stran)
- Šablony listů postav (6, jedna pro každý typ zbraně)
- Mini-RPG, jednorázová příručka pro rychlý start (5 stran)

Vše, co potřebujete, jsou dvě šestistranné kostky a vaši představivost!

Pravidla sestavil Maso Perez ve spolupráci s Kitfox Games s cílem vytvořit ideální příběhový zážitek v duchu (ale odlišný od) videohry Boyfriend Dungeon. Pokud však toužíte po něčem fantastičtějším, nemusíte trčet na pláži Verona Beach. Snadno ji můžete využít k roleplayi za artušovské rytíře-meče, úzkostlivé spolubydlící, dobrodružnou výpravu, hvězdné shakespearovské rapíry nebo jakékoliv jiné zbraně-lidi, které si dokážete představit.

CO JE TO ZA SYSTÉM?
Life on the Edge je vlastní systém vycházející z Rhapsody of Blood a z tradice designu Powered By the Apocalypse. Pokud byste však raději převzali prvky hry a přizpůsobili je pro jiné systémy, rádi si poslechneme o vašich modifikacích! S typy zbraní jako třídami a návrhem, jak strukturovat dungeony, by měl být obsah relativně kompatibilní, ale dejte nám vědět, jak funguje.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články