Boundless Stride: Into the Denlands

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Denlands je v obležení! Záplavy, požáry, sesuvy... žádný tvor není v bezpečí. Je na vás, nově jmenovaných skautech, abyste ochránili svůj domov a sousedy před katastrofou. Musíte přijít katastrofám na kloub tím, že prozkoumáte zrádný terén, prozkoumáte podivné stavby a zaženete záhadné GREMské tvory, jejichž počet (a zloba) roste!

Ve hře Boundless Stride: Into the Deadlands z šesti hratelných zvířátek sestavíte tým 4 průzkumníků. Veďte svůj tým k prozkoumávání země a plnění průzkumných misí. Jak se příběh vyvíjí, trvale se odemykají nové lokace, mapy a mise v této jedinečné, kooperativní hře typu legacy. Samotná hra se v průběhu několika hraní vyvíjí díky nálepkám na mapy, modifikátorům lokací, novým schopnostem a skrytým kódům.

Inovativní mechanismus otevřeného pohybu ve hře Boundless Stride vytváří pocit objevování divočiny. Každý průzkumník používá jedinečnou sadu žetonů stop a speciální schopnost, díky níž se může volně pohybovat po mapě. Hra obsahuje čtyři barevné mapy, které jsou zcela bez mřížek nebo předem definovaných pohybových prostorů. Místo toho budete pomocí žetonů stop sestavovat cestu pro svou postavu a pečlivě přiřazovat každý žeton stopy k terénu pod ním. Na cestě k cílům budete odhalovat setkání, která mohou poskytovat zdroje, nabízet speciální akce nebo spouštět nový obsah z knihy setkání.

Ve hře Boundless Stride: Into the Denlands se při opakovaném hraní pravidla a součásti hry budou neustále měnit, jak budete umisťovat nálepky, řešit hádanky, označovat postup a zaznamenávat své nálezy. Jako zvědové budete prozkoumávat rozlehlé Denlands, mapovat hvězdy, učit se nové zvířecí jazyky a odhalovat tajemství GREMů.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články