Ascending Empires

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
75 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Lidstvo si jde po krku od nepaměti. Nyní v jiné galaxii mezi sebou lidé opět vedou válku, tentokrát však s pomocí mimozemské technologie nalezené na jiných planetách. Ascending Empires nabízí příjemnou směs budování, prozkoumávání a rozvoje spolu s bojem prostřednictvím jednoduchého prvku obratnosti. Ascending Empires jistě uspokojí touhu po hře na budování vesmírného impéria, která se hraje jednoduše, ale přitom hluboce.

Poslední přeživší lidská rasa uprchla do nové galaxie ve strachu před vyhlazením z rukou nezastavitelného nepřítele. Nyní, po objevení ruin čtyř dávno mrtvých civilizací rozesetých po hvězdách, začíná závod o vývoj technologie založené na mimozemských reliktech. Lidé opět vystoupí ke hvězdám, aby si nárokovali galaxii.

Hráči budou kolonizovat nové světy budováním kolonií, měst a výzkumných zařízení. Budou vyvíjet nové technologie a budovat flotily hvězdných lodí. Ascending Empires je rychlá hra, která využívá systém pohybu a boje hvězdných lodí založený na obratnosti a umožňuje využívat mnoho různých strategií.

zobrazit více zobrazit méně