Arctic Ignited

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ve hře Arctic Ignited se ponoříte do dieselpunkové ságy odehrávající se v mrazivých končinách roku 1921. Procházejte chladnými bojišti, kde každý krok určuje osud ledového kontinentu. Sestavte si impozantní balíček jednotek s kartami pěchoty, mechů a dělostřelectva. Ručně si vyberte startovní balíček a jednotky a slaďte je se svou strategickou vizí pro Arktidu.

Zapojte se do strategických akcí - útočte, přesouvejte se, dobývejte a nakupujte jednotky - proti neúprosným arktickým bouřím. Házejte kostkami, abyste určili výsledek, strategicky přesouvejte jednotky a převádějte základny soupeře pod kontrolu své frakce. Optimalizujte složení svého balíčku a ve strategických intervalech jej ztenčujte, abyste zajistili precizně vyladěný tahový balíček pro výzvy, které vás čekají.

Arctic Ignited slibuje strhující kombinaci strategie, náhody a zručnosti při sestavování balíčků v dieselpunkové dystopii. Podmaníte si území a stanete se mistrem taktiky na zamrzlém bojišti? Váš osud čeká uprostřed vyjícího větru a ledové krajiny hry Arctic Ignited!

zobrazit více zobrazit méně