Aqua ROVE: Results-Oriented Versatile Explorer

Podrobnosti
Série:
Počet hráčů:
Herní doba:
15 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Někdy může být i známé cizí. Jako ROVE (Results-Oriented Versatile Explorer) jste zvyklí na náročné podmínky ve vesmíru, ale neproniknutelná temnota oceánských hlubin je pro vás zcela novou výzvou.

Aqua ROVE je samostatným dílem série ROVE. V této samostatné prostorové hádance musí hráč plnit mise tak, že pomocí svých pohybových karet seřadí moduly ROVE do správného obrazce. Každý modul má jedinečnou jednorázovou schopnost, která může ROVE v klíčovém okamžiku poskytnout tolik potřebnou podporu. Jak ROVE cestuje dál, stává se efektivní využívání pohybových bodů a schopností modulů nejdůležitějším předpokladem pro dosažení úspěchu.

Zkušení hráči ROVE si všimnou, že ve hře Aqua ROVE došlo k několika změnám. Zaprvé, karty pohybu již neposkytují obecné body, které jsou omezené pohybovými omezeními modulů. Místo toho každá karta poskytuje jak body, tak směr pohybu, což představuje zásadní zvrat v původní hratelnosti. Všechny moduly byly nahrazené novými schopnostmi, které odpovídají této změně. Každý obrazec však nyní vyžaduje ke splnění dva konkrétní pevné moduly namísto jednoho. A jak se na oceánské dobrodružství sluší, mise ROVE jsou nyní umístěné spíše vertikálně než horizontálně, aby vytvořily krásné panorama vašeho sestupu.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články