Age of Wonders: Planetfall

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
20-40 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Rozkvět Hvězdné unie skončil. Odpálení masivních gravitačních bomb, které měly vytvořit prostorové trhliny do nových světů, vedlo ke kolapsu a mnoho planet bylo odříznuto od zbytku Impéria.

Přeživší frakce začaly postupně obnovovat civilizaci a znovuobjevovat ztracené technologie. Jelikož byly kdysi součástí jednoho státu, budou se muset znovu setkat a zjistit, kdo je hoden nástupnictví po velké mocnosti.

Jste velitelem jedné ze šesti přeživších skupin, které se vydaly prozkoumat kdysi opuštěné části Hvězdné unie. Vaše výprava bude prozkoumávat sedm planet a hledat cenné zdroje a technologie, bojovat s nepřátelskými jednotkami a zmocňovat se pamětihodností. Podaří se vám z úlomků starého Impéria vytvořit nový svět?

Hra se hraje na 7 kol a v každém kole se prozkoumává nová planeta. Každý hráč může na každé planetě provést 2 průzkumy. Hráči získávají body Impéria porážením jednotek, studiem technologií, získáváním památek a vedením operací na těchto planetách. Na konci hry hráči získají body impéria za splnění určitých podmínek uvedených na konkrétním listu cíle. Kdo získá nejvíce bodů impéria, vyhrává.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články