Achtung! Cthulhu

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Autoři:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Vítejte v tajné válce v této svižné RPG hře, která je inspirována pulpovou literaturou a v níž se hbitě mísí hrůza Lovecraftova kosmického hororu s chaosem a hrdinstvím druhé světové války.

Vstupte do světa odvážných spojeneckých agentů, zákeřných nacistických padouchů a nevyzpytatelných bohů a monster samotného Mýtu, z nichž každý usiluje o nadvládu v nejtemnější a zároveň nejkrásnější hodině lidstva!

Odpovězte na výzvu spolu s neohroženými muži a ženami spojeneckých okultních sil: Všichni jsou ochotni přinést nejvyšší oběť, aby zadrželi legie nacistického okultismu.

Bojujte s Černým sluncem, vrchními nacistickými válečníky-čaroději, kteří používají odpornou magii a vyvolané bytosti z bezejmenných dimenzí, aby ovládli lidská bojiště. Bojujte proti Nachtwölfe, Nočním vlkům, kteří využívají technologie, biologická vylepšení a wunderwaffen (zázračné zbraně), aby vyhráli válku pro Německo. Dokážete zvítězit proti tak drtivé přesile, nebo podlehnete, stejně jako mnoho dalších, teroru nacistického okultismu nebo zhoubnému vlivu Mýtů?

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články