Do Conquestu míří dosud největší figurka: Obrovitý dinosaurus Tontorr
Novinka zdroj: Para Bellum Wargames

Do Conquestu míří dosud největší figurka: Obrovitý dinosaurus Tontorr

22. 6. 2023 10:18 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Válečná hra Conquest od Para Bellum Wargames se opět hlásí ke slovu. Nedávno se na trh dostaly nové startovaní sady určené pro jednoho hráče a pokud jste už náhodou skočili po velmi lákavých dinosaurech z frakce W’adrhŭn, tak by vás následující řádky neměly minout. V opačném případě vás dost možná přimějí o dinosaurech začít uvažovat.

Studio totiž spustilo předobjednávky pro několik nových figurek, z nichž jedna doslova vyniká. Jedná se o bestii zvanou Tontorr, která se stává tím největším kusem plastu, jaký si do hry můžete pořídit. Měří zastrašujících 24 centimetrů, což si nemusíte představovat, protože se stačí podívat na okolní obrázky a zjistit, jak moc se tyčí nad „obyčejnou“ armádou.

Tontorr bude pro jistotu dostupný ve dvou verzích – jako Tontorr a jako Drum Beast, které se lehce liší svým vzhledem a první jmenovaný je určený k zadupávání svých nepřátel, zatímco druhý šíří po bojišti bojový pokřik.

Taková porce plastu samozřejmě něco stojí, konkrétně 199 dolarů, tedy zhruba 4 300 korun. K modelu je i jeho tříčlenná posádka a potřebná karta. Studio se v rámci předobjednávky rozhodlo k modelům přidat ještě resinovou figurku náčelníka a parádní podstavec pod Tontorra se šesti malými dinosaury. Tohoto balíčku se dočkáte v září.

Kromě gigantické figurky si můžete předobjednat i o něco menšího triceratopse pod názvem Thunder Chieftain Artisan Series, který vás bude stát 2 150 korun a vyjde 28. července. A konečně si svou armádu W’adrhŭnů můžete obohatit ještě trojicí jezdců Thunder Riders za 1 500 korun, na které se můžete těšit od 25. srpna.

Tak kdo něčemu takovému prostě a jednoduše neodolá?

Nejnovější články