Čím dál tím populárnější wargame Conquest dostala sedm nových starter setů
Novinka zdroj: Para Bellum Wargames

Čím dál tím populárnější wargame Conquest dostala sedm nových starter setů

9. 6. 2023 8:31 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Conquest, konkrétně Conquest: The Last Argument of Kings a Conquest: First Blood je stále populárnější válečná fantasy hra, která se pomalu rozrůstá i v České republice. Tomuto fenoménu jsme nemohli jen tak přihlížet a pomalu se do ní začínáme dostávat, abychom ji mohli v budoucnu pořádně zrecenzovat.

Pokud ale už teď víte, že se do figurkových bitev, které jsou přístupnější než ty ve Warhammeru a lákají na ještě větší figurky, chcete pustit, mají pro vás řečtí vývojáři z Para Bellum Wargames dobrou zprávu: Jsou tu nové starter sety pro jednoho hráče!

Hra momentálně obsahuje 7 frakcí a každá z nich si vysloužila svůj nový startovní balíček, ve kterém najdete vše potřebné k hraní dané frakce. V úvodu jsem zmínil dvě hry, z nichž první se hraje s více figurkami, ale obě jsou si do značné míry podobné a figurky jsou univerzální. Proto v těchto starter setech najdete pravidla pro obě hry a nemusíte se tak rozhodovat, zda kupovat starší starter sety určené buď jedné, nebo druhé hře.

zdroj: Para Bellum Wargames

Balení kromě toho obsahuje čtyři kompletní regimenty dané frakce a jednoho vůdce spolu s návodem, jak sestavit figurky a příručku, která začínajícím hráčům usnadní vstup do hry. Zároveň jde o způsob, jak ušetřit – každý box stojí v přepočtu 3 500 korun, ale obsahu je v něm za 5 200 korun, kdybyste ho kupovali jednotlivě.

Pokud vám to i tak přijde do začátku trochu moc, jsou i další možnosti, jak do Conquestu naskočit, o nichž se víc dozvíte v našem nedávném článku, v němž hru, její frakce a různé produkty představujeme čtivým, nezahlcujícím způsobem.

Nejnovější články