Humble Bundle přináší balíček RPG pro sólo hráče
Novinka zdroj: Humble Bundle

Humble Bundle přináší balíček RPG pro sólo hráče

5. 12. 2023 9:41 | RPG | autor: Michal Krupička |

Jste chronický nakupovač RPG knih? Daleko od přátel, kteří pořád nemají čas a už je nebaví, jak jim pořád pod nos cpete nové příručky? Nebo prostě jen chcete něco vyzkoušet a nejsou na to lidi? Odpověď se přímo nabízí – začít hrát RPGčka sólo. Ostatně tento segment se rozmáhá čím dál tím víc.

Nejen že vychází samostatné sólo systémy, ale také příručky, které o tuhle možnost doplní knihy, které už dávno máte v knihovničce. A právě na to druhé se zaměřuje vydavatelství Parts Per Milion. Ve spolupráci s ním připravil Humble Bundle balík pravidel Solo RPG Library.

Celkem tu najdete 42 knih, z nichž se každá zaměřuje na jiný systém. Pochopitelně jsou digitální, v angličtině a možná překvapivě mezi nimi není D&D. K většině z nich pak celkem logicky potřebujete alespoň základní příručku daného systému.

Mezi knihami najdete pecky jako Alone in the Dark pro Blades in the Dark, Old School Solo pro Old School Essentials, Lone Star pro Mothership, Solo FATE nečekaně pro FATE nebo Rogue Handler pro Deltu Green. Nechybí ani podpora Into the Odd, Lancer, Mörk Borg či systému 2d20 od Modiphius.

Každý si něco vybere, ať už je to horor, fantasy, mechové či sci-fi. Solo navíc nemusí sloužit jen věčným samotářům, ale i těm, kteří se hru chtějí naučit dřív, než ji vytáhnou mezi přátele. Celý balík knih vás vyjde na 409 korun a jeho koupí podpoříte charitu – organizaci buildOn, která pomáhá se vzděláváním po celém světě.

Nejnovější články