Chystá se druhá edice sedm let starého RPG Star Trek Adventures
Novinka zdroj: Modiphius Entertainment

Chystá se druhá edice sedm let starého RPG Star Trek Adventures

1. 3. 2024 15:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

RPG Star Trek Adventures vyšlo už před sedmi lety a stalo se populárním systémem jak pro fanoušky slavné značky, tak RPG obecně. Kdo by se na pár večerů nechtěl vžít do role posádky jedné ze slavných federačních lodí a vzít si na sebe přiléhavou barevnou uniformu? Zažít dobrodružství ve vzdálených koutech galaxie a potkat roztodivné rasy z jednoho z nejpopulárnějších sci-fi?

Vydavatel Modiphius Entertainment teď oznamuje druhou edici, která má být dostupná na podzim roku 2024 a s ní i další plány na rozšíření. Fanoušci se ale nemusí bát. Kniha má být napsaná tak, aby byla zpětně kompatibilní se všemi dosud vydanými knihami. Tvůrci ji zároveň popisují jako vylepšení systémů založeném na 2d20 díky zkušenostem, které za posledních sedm let nasbírali.

Nová edice hráčům také umožní prozkoumat svět i z jiného pohledu než z Flotily. Konkrétně se mluví o Kligonech a Romulanech. Do samotných pravidel pak přibude i licence ze seriálu Star Trek: Podivné nové světy z roku 2022.

Není se čemu divit, když Adventures využívají snad všechny alterace slavné značky, dokonce dostaly i příručku pro animovaný seriál pro dospělé Star Trek: Lower Decks a momentálně se chystají i rozšíření, která budou mapovat válku Federace s Klingony v podobě taktické kampaně.

Nejnovější články