Love Letter: The Hobbit – The Battle of the Five Armies

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
20-30 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Love Letter: The Hobbit – The Battle of the Five Armies je hra plná rizika, dedukce a štěstí pro 2-4 hráče, která vychází z původní hry Milostný dopis od Seiji Kanaie. Balíček se skládá ze 17 karet, přičemž Arkenstone má hodnotu 8, Bilbo Pytlík 7 a tak dále až k Jednomu prstenu na hodnotě 0.

V každém kole začíná každý hráč pouze s jednou kartou v ruce; jedna karta je ze hry odstraněna. V tahu si dobere jednu kartu a zahraje jednu kartu, přičemž použije schopnost na této kartě, aby odhalil ostatní a (případně) je vyřadil z kola. Pokud jste posledním aktivním hráčem v kole nebo hráčem s nejvyšší kartou, když dojde balíček karet, získáváte bod. Ve této hře Jeden prsten během hry nic nedělá, ale po skončení hry se počítá jako 7 bodů, což případně vede k remíze, pokud Bilba drží někdo jiný.

Kromě jedné karty navíc se hra liší od původní hry tím, že Barona (3) představují dvě samostatné karty: Tauriel a Legolas. Když použijete sílu elfa k porovnání karet, Tauriel vyřadí hráče s kartou vyšší hodnoty, zatímco Legolas se zaměří na kartu nižší hodnoty. (Tato změna není v německém vydání, kde mají Legolas a Tauriel stejný text.)

Kdo první vyhraje 4-7 kol, přičemž počet závisí na počtu hráčů, vyhrává hru!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články