Little Alchemists

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
15-30 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Překonáte znalosti svých učitelů a stanete se nejlepšími alchymisty v zemi? Pojďme to zjistit! Je čas popadnout přísady do lektvarů, zdokonalit své dedukční schopnosti a pustit se do míchání!

Little Alchemists je rodinná dedukční hra, která je navržená tak, aby rostla spolu se zvídavou myslí malých hráčů. Hra začíná jednoduchými pojmy a mechanismy; na začátku budete sbírat a kombinovat ingredience pro vaření lektvarů, které budete prodávat. Jak však budete sbírat klíče tím, že budete dosahovat cílů při výrobě lektvarů, odemknete nové kapitoly, které postupně přidávají další komponenty, mechanismy a složitost zážitku.

Nejste si jisti, jak lektvary vyrábět? Nevadí! Výroba lektvarů vám zabere pouhé sekundy díky bezplatné doprovodné aplikaci. Pro výrobu lektvaru si hráči vyberou dvě destičky ingrediencí a poté je naskenují pomocí doprovodné aplikace nahrané do tabletu nebo chytrého telefonu. Tím se odhalí kombinovaný výsledek a hráči mohou získat a označit odpovídající znalosti o lektvaru na své tajné desce hráče.

S každým vyrobeným lektvarem začnete objevovat tajemství, která leží v srdci alchymie. Hráči budou muset pomocí chytrých dedukcí přijít na tajemné vlastnosti jednotlivých ingrediencí a poté mohou tyto znalosti využít ve svůj prospěch v průběhu celé hry!

V průběhu sedmi kapitol, které se odemykají během několika hraní, se hráči naučí a osvojí si mnoho nových aspektů alchymistického řemesla a připraví se na to, co přijde. Každá kapitola je koncipována jako znovuhratelný zážitek, který rozšiřuje předchozí kapitolu o nové vrstvy herních mechanismů, jež časem přidávají jemnější hloubku a složitost. Plné prozkoumání světa hry vás seznámí s mnoha koncepty z původní hry Alchymisté a lépe vás na ni připraví.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články