Cyberpunk Red

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Vítej v Time of the Red! Megakorporace strávily desítky let ničením všeho a po jejich poslední válce se každý musí postarat sám o sebe.
Ale to je v pořádku. Ty to zvládneš. Koneckonců ve světě plném krutých boostergangů, běsnících kyborgů, korporátních zabijáků a nihilistických kultů soudného dne platí jen jedno pravidlo: Vždycky to vezmi na hranu.

Podstup velké riziko, získej velkou odměnu. Buď akční, začni vzpouru, zapal oheň. Nikdy nejezdi pomalu, když můžeš razit cestu.

Připojil jsi svou pistoli Militech k rozhraní v mozku; vylepšil jsi svou kybernetickou pěst o karbo-skleněné čepele; a nainstaloval jsi cybereye, které dokážou proniknout rudým oparem jako ranní mlhou. Tam venku je svět plný příležitostí, které čekají jen na toho správného Edgerunnera. Možná jsi to ty.

Cyberpunk RED je nejnovější edice klasické stolní rolové hry z temné budoucnosti a zahrnuje vše, co potřebujete k prozkoumání poválečného světa Time of the Red, včetně:
- Hutný výlet do historie a geografie Night City a většího světa Cyberpunku a spoustu lore o Time of the Red.
- Deset jedinečných rolí, za které můžete hrát: charismatické Rockerboye, smrtící Solos, rychle hackující Netrunnery, vynalézavé Techs, život zachraňující (a beroucí) Medtechs, nekompromisní Medias, povinností vázané Strážce zákona, intrikující Exekutivce, chytré Fixery a Nomády.
- Obrovská sbírka užitečných nástrojů, mocných zbraní, ochranných brnění a nablýskaného kybernetického vybavení, které vám pomůže ovládnout ulici.
- Tři dobrodružství na Screamsheetu, která vám ukáží, co je to kyberpunk.
- Předgenerovaní protivníci ideální pro zalidnění Bojových zón a korporátních komplexů, plus střetnutí, která je využívají k oživení města.

zobrazit více zobrazit méně