Bazaars of Ubar

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-75 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

The Bazaars of Ubar je fantastická hra s engin-buildingem, která hráče zavede na bájná tržiště Ubaru - Atlantidy písků! Draftujte obchodní dílky ze společného prostoru a zaplaťte za ně časem na tržišti, kde se náklady mění jako písky od hry ke hře. Chytře využívejte obchodní větry, abyste mohli draftované dílky znovu a znovu aktivovat. Spravujte prostor na své lodi tak, abyste převáželi jen ten nejcennější náklad, a vydejte se na plovoucí tržiště prodávat své zboží. Sledujte kolísající hodnoty na trzích, aby vaše zboží vyneslo co nejvíce zlata a zajistilo vám vítězství jako nejprohnanějšímu obchodníkovi ve hře The Bazaars of Ubar!

Během přípravy se obchodní dílky rozloží do mřížky uprostřed stolu. Hráč si ve svém tahu vezme dílek ze středové oblasti a zaplatí za něj časovou cenu. Časové náklady utratí tak, že svou loď přesune po cestě směrem k dalšímu bazaru.

Poté, co si hráč vezme obchodní dílek, přidá ho na svou hrací plochu v sousedství dříve zahraných dílků a všechny aktivuje. Obchodní dílky umožňují hráčům získat nové zboží ze zásoby nebo vyměnit zboží, které již mají, za žádanější zboží.

Když hráčova loď dorazí na tržiště, může prodat libovolný počet zboží, které má na své lodi (na tržištích s proměnlivými hodnotami, které se liší hru od hry). Jakmile všichni hráči dosáhnou bazaru, obchodní dílky uprostřed se vyčistí a vytvoří se nová nabídka.

Jakmile všichni hráči dosáhnou třetího bazaru, hra končí a hráč, který má z prodeje svého zboží nejvíce zlata, vyhrává!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články