1987 Channel Tunnel

Podrobnosti
Série:
Počet hráčů:
Herní doba:
45 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Vztahy mezi Británií a Francií byly po staletí poznamenány válkami a soupeřením, ale také vzájemným spojenectvím. Obě mocnosti mají výrazně odlišné pojetí Evropy, ale intenzivní obchodní vztahy jim umožnily spolupracovat na společném zájmu: výstavbě tunelu pod kanálem La Manche.

Ve hře 1987 La Manche se postavíte do čela týmu stavbařů z Británie nebo Francie a spojíte obě země pod mořem! V této kompetitivní hře pro dva hráče musíte vést svůj tým dělníků, vyvíjet technologie a hledat finanční prostředky, abyste dopravili tunelovací stroj do místa setkání v srdci tohoto velkolepého inženýrského počinu. Po dosažení středu délky tunelu získávají hráči body podle toho, jak daleko vyvinuli své technologické stopy, jaké mají karty a zda se se svými stroji příliš neodchýlili.

Při provádění akce během hry hráči zahrají část své věže barevných disků, aby ji provedli. Tato akce nebude po zbytek kola k dispozici, pokud na ni někdo nezahraje vyšší věž (s více disky). Jakmile oba hráči zahrají, vraťte disky do sáčku a začněte nové kolo.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Zakladatel studia stojícího za 1998 ISS a 1902 Méliès chystá v novém studiu adaptace Orwella

Nový začátek rovnou se třemi hrami podle legendárního knižního díla.

Nejnovější články