Zaměstnanci Wizards of the Coast opět dostali jako dárek unikátní karty do Magic: The Gathering
Novinka zdroj: Wizards of the Coast

Zaměstnanci Wizards of the Coast opět dostali jako dárek unikátní karty do Magic: The Gathering

3. 1. 2024 8:48 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Zatímco zaměstnanci v Games Workshop dostali vánoční bonusy v hodnotě 70 tisíc korun, tak pracovníci Wizards of the Coast na konci roku opět získali dárky v podobě unikátních karet do Magic: The Gathering (děkujeme webu Wargamer).

Magic: The Gathering – Heroes of the Realms zdroj: Carmen Klomparens Magic: The Gathering – Heroes of the Realms zdroj: Jontelle Leyson-Smith

Karty spadají do série Heroes of the Realm, kterou společnost představila v roce 2016 na základě iniciativy aktuálního ředitele Chrise Cockse. Jejich cílem je ocenění práce interních pracovníků a většinou jde o unikátní karty s neobvyklými schopnostmi. Je dobré poznamenat, že je sice nelze využít ve většině herních formátů, ale pokud se jméno daného hráče objevuje v pravém dolním rohu karty, mohou je využít v Commanderu.

Letošním kouskem do sbírky se pochlubila třeba designérka Carmen Klomparens. Ta dostala planeswalkera Heroes of Kamigawa, který je určený pracovníkům stojícím za setem Kamigava: Neon Dynasty. Když je karta ve hře, stojí každé seslané kouzlo s názvem vytištěným v setu o jednu manu méně. Její schopnost +2 držiteli umožní otevřít booster Kamigawy a vybrat si čtyři horní karty, které rozdělí rovným dílem mezi ruku a hřbitov a schopnost -3 pak umožňuje vrátit kartu bytosti se jménem vytištěným v rozšíření ze hřbitova na bojiště.

Svého kusu se dočkala také ředitelka diverzity, rovnosti a inkluze Jontelle Leyson-Smith za svou filantropickou práci. Díky tomu se nyní může pyšnit legendární andělskou 4/4 bytostí Elusen, the Giving, která má létání, vigilance, lifelink a haste. Na konci boje se stvoření předá hráči po levici, zatímco původní majitel si dobere kartu, získá život a vytvoří tři žetony pokladu.

I když se jistě jedná o pěkné gesto a způsob, jak oslavit úspěchy zaměstnanců, stále taková odměna přichází v pochmurné době. Mateřská společnost Hasbro totiž krátce před Vánoci oznámila další velké propouštění, které se dotýká i lidí z Wizards of the Coast. Příliš mnoho důvodů k oslavám opravdu není.

Nejnovější články