Vydavatelství Tlama Games završilo trilogii Západního království novými rozšířeními pro Vikomty
Novinka zdroj: Tlama Games

Vydavatelství Tlama Games završilo trilogii Západního království novými rozšířeními pro Vikomty

23. 12. 2022 15:43 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Včera jsme vás informovali o naskladnění nové hry Cestovatelé Jižního Tigridu, což je začátek nové trilogie od autorů jiné trilogie Západního království. I přesto se ještě jednou musíme k Západnímu království vrátit, protože vydavatelství Tlama Games v jeho souvislosti vydalo poslední resty.

Do této trilogie spadají hry Architekti Západního království, Paladinové Západního království a Vikomti Západního království, přičemž poslední jmenovaná hra se právě teď dočkala dvojice rozšíření Královský klíčník a Brány bohatství spolu s big boxem.

Královský klíčník je pořádně nadité rozšíření, které kromě nových rukopisů a karet měšťanů spolu s významnými měšťany obsahuje také alternativní sadu počátečních měšťanů, abyste si mohli po všech těch partiích ozvláštnit úvod hry.

Dále se do hry dostanou tři veřejné budovy, o něž se budete s protihráč prát, jsou zde kartonové desky hráčů a nový systém truhel.

Rozšíření Brány bohatství rovněž rozšíří zásobu rukopisů a měšťanů a dále obsahuje nové karty královských rozkazů, cizince, stavitelské bonusy a desky rukopisů.

Big box, zde nazvaný „Sběratelská krabice“, je pak nová krabice s insertem ušitým na míru všemu, co k Vikomtům vyšlo, tedy vedle všech rozšíření i promo karty a počítá se i s obalenými kartami. V krabici navíc naleznete 8 dalších promo karet a 4 nové truhly. Tak kdo z vás se může pochlubit kompletní sbírkou Západního království?

Nejnovější články