Na náš trh se řítí další Výbušná koťátka, ujetí Šampióni a cinkající Zinga
Novinka zdroj: Blackfire

Na náš trh se řítí další Výbušná koťátka, ujetí Šampióni a cinkající Zinga

7. 6. 2023 10:05 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Občas se zkrátka vyplatí den-dva počkat a shrnout si, co česká vydavatelství oznamují jako na běžícím páse. Jenom od Blackfire dostáváme v krátkém časovém úseku oznámení trojice her, které potěší zejména na party a nehráče.

Šampióni!

Šampióni! zdroj: Blackfire

Jako první tu máme šílenou party hru Šampióni!, v níž se v turnaji utká osm nepravděpodobných soupeřů. Například Frankenstein s Červenou Karkulkou nebo Beyoncé s Darthem Vaderem. A jak že tito budou soutěžit?

Vesměs jde o to, komu dáte svůj hlas. Kdo z dvojice používá k počítání prsty? A kdo z další dvojice jí kiwi i se slupkou? Kdo při spaní slintá? Zní to správně ulítle a odlehčeně a pokud je to váš šálek zábavy, tak se do ní můžete pustit od 30. června, kdy Šampióni! dorazí na český trh. Do té doby si můžete pročíst česká pravidla.

Zinga

Zinga zdroj: Blackfire

Zinga bude hrou pro hráče, kteří si libují v hraní pod tlakem, v časovém presu. Jedná se de facto o bingo v obměněné podobě, kde se hází kostkami různých barev, přičemž vaší snahou je vyškrtat všechna čísla jedné barvy.

Vtip je v tom, že můžete hrát i v tazích ostatních hráčů a využívat jejich kostky. Korunu tomu všemu dodává přítomnost zvonku, na který musí hráč bleskurychle zacinkat, aby mohl dané číslo v dané barvě použít. Zinga vyjde 7. července.

Výbušná koťátka: Dobro a zlo

Výbušná koťátka: Dobro a zlo zdroj: Blackfire

A to jste věděli, že se Výbušná koťátka dočkají svého animovaného seriálu na Netflixu? Ruku v ruce s ním vyjde i nová edice hry s podtitulem Dobro a zlo, o které v tuto chvíli víme jen velmi málo.

Hra bude obsahovat čtyři nové typy karet a podložku, na které od začátku leží dvě velmi speciální kočičí karty. Víc zatím nevíme, takže můžete nechat pracovat svou fantazii. Ani datum vydání není v tuto chvíli známé.

Nejnovější články