Studio CGE vedle mobilních Krycích jmen nabízí i svůj herní kalendář
Novinka zdroj: Czech Games Edition

Studio CGE vedle mobilních Krycích jmen nabízí i svůj herní kalendář

15. 12. 2022 12:41 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Včera po malém odkladu konečně vyšla mobilní verze legendárních Krycích jmen, kterou si až do příštího května můžete pořídit za opravdu symbolickou částku 25 korun. Osobně musím říct, že studio Czech Games Edition dostálo své reputace a po fenomenálních digitálních adaptacích her Galaxy Trucker a Through the Ages připravilo další vyladěný produkt, od kterého by se ostatní tvůrci měli učit.

Trik je v obsahu navíc, kterého v mobilních Krycích jménech vážně není málo. Není to jen základní hra, kterou znáte z fyzické předlohy. Jsou tu denní výzvy, achievementy, sbírání speciálních karet, ale i způsob, jakým zde hrajete jednotlivé partie, je svěží a snadno se stane, že se přistihnete v jednu ráno, jak provádíte ještě jeden tah. A ještě jeden. A ještě jeden.

Není to ale jediná novinka českého studia. Czech Games Edition totiž vytvořilo další ze svých nástěnných kalendářů, v němž na vás každý měsíc příštího roku bude koukat ilustrace jedné hry ze stáje tohoto studia z řad novinek i starších kusů.

Kalendář je ke stažení zdarma ve formátu PDF, takže si ho případně musíte vytisknout. Z nových her jsou v něm Hvězdní kapitáni, Smlouva s ďáblem a nová edice Galaxy Truckera, zatímco ze starších kousků třeba Vládci podzemí, Krycí jména: Duet či Klub ztroskotanců.

Nejnovější články