Rexhry mají skvělé zprávy pro fanoušky Války o prsten a Mozkožrouta
Novinka zdroj: Nerdlab Games

Rexhry mají skvělé zprávy pro fanoušky Války o prsten a Mozkožrouta

7. 8. 2023 10:08 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Co mají společného hry Válka o prsten: Druhá edice a Mozkožrout? Tak kromě toho, že jsou to výborné kousky pro dva hráče, které oba vydávají Rexhry, se mohou pochlubit i slušnou porcí rozšiřujícího obsahu, který řečené vydavatelství obstará v českém jazyce.

V případě Války o prsten nejde o nic vyloženě nového. Kromě základní hry a její karetní verze Rexhry už dávno oznámily překlad prvních dvou rozšíření Páni Středozemě a Válečníci Středozemě (původní vydavatel mezi tím chystá třetí rozšíření Kings of Middle-Earth).

V případě lokalizovaných expanzí došlo k příjemnému vývoji. Vzhledem k tomu, že mají dorazit koncem srpna, můžete si už ve svém oblíbeném obchůdku udělat předobjednávku, s níž se pojí další fajn zpráva – ve vybraných specializovaných prodejnách dostanete zdarma promo karty Stromovous a Zprávy, ne břemena. Ta budou později dostupná i samostatně, ale už za peníze.

Co se karetního duelu Mozkožrout týče, tak Rexhry v jeho případě přeloží úplně vše, co mají k dispozici. Jmenovitě tedy dvojici rozšíření Beyond Evolution a Beyond Eternity, které buď smícháte se základní hrou, kterou si tak obohatíte o nové mechanismy, nebo si je můžete zahrát i samostatně bez nutnosti vlastnit původní hru. Zároveň jsou kombinovatelné jedno s druhým.

Kromě toho se časem v češtině dočkáme i nespecifikovaného rozšiřujícího balíčku pro základní hru a speciálního balíčku, který v sobě shrne nejrůznější promo karty. Pokud máte na Mozkožrouta zálusk, tak moc neváhejte, jelikož vydavatelství hlásí prázdný sklad, takže v obchodech zbývají poslední kusy. Spolu s rozšířeními ale dorazí i dotisk.

Nejnovější články