Podívejte na všechny karty z nadcházející edice Magiců Outlaws of Thunder Junction
Novinka zdroj: Wizards of the Coast

Podívejte na všechny karty z nadcházející edice Magiců Outlaws of Thunder Junction

8. 4. 2024 15:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Další nová edice karetní hry Magic: The Gathering je za rohem. Jmenuje se Outlaws of Thunder Junction a stanete se v ní kovboji, kteří sedlají roztodivná zvířata, ohání se kouzly, páchají zlo a ženou se za bohatstvím.

Edice přináší několik tematických novot, jako je například termín outlaw neboli psanec, pod kterým se skrývají všechny bytosti typu Assassin, Mecenary, Pirate, Rogue a Warlock (a na něž se tedy odkazuje text karty).

Další efekty se spustí pokaždé, když spácháte nějaký zločin, přičemž zločinem se rozumí libovolné zacílení soupeře či jakékoliv jeho karty. Některé karty můžete plánovat, tedy zahrát je z ruky do exilu a z něj je v pozdějších kolech zadarmo vynést na bojiště.

Kovbojové bez koní by byli asi dost k ničemu, takže i v tomto případě bude možné sedlat nejrůznější příšery. Aby jejich schopnost osedlání fungovala, musíte zatapovat jiné bytosti. A konečně je tu ještě novinka spree, kdy má daná karta několik placených efektů a je jen na vás, za které si při jejím hraní připlatíte.

Jinak se v rámci tématu vrací například pouštní země s typem Desert a duálové země, které přicházejí do hry tapnuté, pokud již nekontrolujete alespoň dvě další země. Na úplně všechny karty nové sady se podívejte sem, kde zjistíte, že i tentokrát se ilustrátoři a grafici vyřádili, když některé karty vypadají jako titulní stránky novin, zatímco další jako plakát s hledaným desperátem.

Edice Outlaws of Thunder Junction si odbude premiéru na prerelease turnajích již 12. dubna, od 16. dubna ji budete moct hrát v digitální Areně a konečně 19. dubna nadejde její celosvětové fyzické vydání.

Nejnovější články