Naše zákulisní informace se oficiálně potvrdily – hru Andromeda’s Edge v české verzi vydá Mindok
Novinka zdroj: Cardboard Alchemy

Naše zákulisní informace se oficiálně potvrdily – hru Andromeda’s Edge v české verzi vydá Mindok

8. 3. 2023 10:13 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Před dvěma týdny jsme vás ještě před koncem velmi úspěšné gamefoundové kampaně hry Andromeda's Edge informovali o tom, že se jí dočkáme v češtině. Byla to informace, kterou původní tvůrci hry přímo v kampani neprozradili a nechali tak české fanoušky v nevědomosti kupovat anglickou verzi.

Nyní se konečně tyto informace oficiálně potvrdily a tím, kdo se postará o českou verzi hry, se stává vydavatelství Mindok. To tuto skutečnost oznámilo na svém Facebooku, kde láká na vydání hry v příštím roce, a to rovnou s rozšířením Escalation, které umožní hrát i v pěti hráčích, přidává robustní sólo mód a dvě nové frakce.

Andromeda's Edge bude velkolepá vesmírná deskovka, v níž se snoubí spousta známých herních systémů od worker placementu přes engine building a area control až po asymetričnost jednotlivých frakcí. Není pochyb o tom, že půjde o hru pro náročné hráče a chcete-li se o ní dozvědět víc, přečtěte si naše dva předchozí články.

Mindok zároveň na svém Facebooku vybízí své fanoušky, aby jim pomohli vymyslet vhodný název. Existuje samozřejmě možnost ponechat Andromeda's Edge, ale dle zkušeností vydavatele u nás stále lépe fungují vyloženě české názvy.

Nejnovější články