Zítra končí veleúspěšná kampaň sci-fi Andromeda's Edge a my pro vás máme zákulisní informaci o oficiálním českém překladu
Novinka zdroj: Cardboard Alchemy

Zítra končí veleúspěšná kampaň sci-fi Andromeda's Edge a my pro vás máme zákulisní informaci o oficiálním českém překladu

22. 2. 2023 19:56 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Náš web ZeStolu.cz získal výjimečnou příležitost odtajnit informaci o chystané hře Andromeda's Edge, které dobíhá poslední den crowdfundingové kampaně na Gamefoundu. Dozvěděli jsme se, že toto velkolepé sci-fi postavené na mechanice worker-placementu, které vybralo již přes 32 milionů korun, už má potvrzenou českou lokalizaci.

Informaci nám sdělil důvěryhodný zdroj, který si ale nepřál být jmenovaný. V tuto chvíli nevíme, které z českých vydavatelství se této hry ujalo, ale k oficiálnímu odtajnění této informace by mělo dojít v příštím týdnu. To už ale bude po kampani, takže díky dnešní informaci máte ještě čas si promyslet, zda hru podpoříte na Gamefoundu, nebo zda si počkáte na její českou verzi.

Česká edice se totiž kampaně jako takové neúčastní a bude dostupná až v běžném prodeji. Zároveň půjde o standardní edici hry, ke které bude pravděpodobně možné dokoupit samostatný balíček, kterým si standardní edici vylepšíte v podstatě na deluxe verzi s lepšenými komponentami.

Je tedy samozřejmě na vás, zda dáte přednost běžné edici v češtině, nebo radši využijete možností Gamefoundu. S českou edicí ale nebudete muset řešit drahou dopravu ze zahraničí a platbu daně (VAT).

Česká verze by se snad měla vyrábět spolu s prvním nákladem hry, což by dle informací na Gamefoundu odpovídalo odhadovanému vydání v létě roku 2024. O samotné hře Andromeda's Edge se dozvíte víc v našem předchozím článku.

Nejnovější články