Milostný dopis si budou posílat postavy ze seriálu Bridgertonovi v češtině
Novinka zdroj: Z-Man Games

Milostný dopis si budou posílat postavy ze seriálu Bridgertonovi v češtině

23. 11. 2023 10:20 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Milostný dopis je zábavný karetní systém, který dokazuje, že si můžete užít neuvěřitelné množství zábavy s minimálním počtem karet. Kouzlem tohoto systému navíc je, že ho docela jednoduše lze naroubovat v podstatě na jakékoliv téma či značku. Proto naleznete třeba verzi s Batmanem, Marvelem, Star Wars nebo Hobitem. A nyní přichází řada na kostýmní netflixovský hit – Bridgertonovi.

Love Letter: Bridgerton nabídne to známé, zhruba dvacetiminutové hraní pro 2 až 6 hráčů. Znamená to, že partie jsou rozdělené do několika kol, v nichž si nejdříve doberete kartu a poté jednu zahrajete, čímž vyhodnotíte její efekt. Tím se v každém kole snažíte stát posledním zbývajícím hráčem, případně mít na ruce kartu s nejvyšší hodnotou. Když se to povede, získáte diamant. Jakmile některý z hráčů získá předem daný počet diamantů, vyhrává.

Nicméně jedna změna tu přece jen je – logicky se pracuje s reáliemi zmíněného seriálu, takže získávání diamantu bude simulovat pomyslné pátrání po identitě záhadné Lady Whistledown – autorky místního bulvárního plátku. Rovněž do průběhu jednotlivých kol významně promluví až nekřesťansky silná karta královny Šarloty, s jejíž pomocí klidně vyřadíte několik hráčů najednou.

Dá se proto předpokládat, že půjde o osvědčenou zábavu, kterou si užijí především fanoušci seriálu. A díky její skladnosti si své oblíbené hrdiny můžete vzít opravdu kamkoliv. Titul na pulty obchodů dorazí v průběhu února příštího roku za v přepočtu 350 korun a potěšující zprávou je, že vyjde rovnou v češtině díky Blackfire. Toto vydavatelství ostatně letos vydalo originální deskovou hru Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti na motivy stejného seriálu.

Nejnovější články