Populární seriál Bridgertonovi od Netflixu se za pár týdnů zhmotní na vašich stolech
Novinka zdroj: Blackfire

Populární seriál Bridgertonovi od Netflixu se za pár týdnů zhmotní na vašich stolech

29. 6. 2023 15:13 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Pokud to náhodou nevíte, tak k těm nejpopulárnějším seriálům na Netflixu se řadí mimo jiné i Bridgertonovi, přičemž neméně populární je i související knižní série. A jakmile je ve světě něco populární, dost pravděpodobně se to dočká deskovky. A Bridgertonovi nejsou výjimkou.

Chystá se desková hra Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti, o jejíž českou lokalizaci se postará vydavatelství Blackfire. Za hrou stojí studio Mixlore, které má s adaptacemi několikero zkušeností, ať už je řeč o deskovce The Shinning podle kultovního hororu Osvícení, či o deskovkách The Queen’s Gambit a Squid Game na motivy seriálů Dámský gambit a Hra na oliheň rovněž od Netflixu.

Příběh Bridgertonových vás vezme na počátek 19. století, kde se nezadaní příslušníci londýnské smetánky účastní nejrůznějších společenských akcí, aby si nalezli vhodného partnera pro život. A to samé budete dělat i ve hře.

Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti je karetní hrou pro 3 až 6 hráčů, kteří se dají do tance s ostatními a pokusí se na základě prestiže a lásky najít svou shodu. Cílem je si do konce hry zajistit nabídku k sňatku, přičemž o vítězi rozhodnou získané body.

Jistě vás nepřekvapí, že hra využije obrázků postav ze seriálu místo vlastních ilustrací. Co už ale může překvapit, je brzké datum vydání. 1. srpna se dočkají americké obchodní řetězce, ale ještě tentýž měsíc se dočkáme i my české verze.

A pokud vás zajímá, jak se obecně lokalizují stolní adaptace, pusťte si předminulý díl BoardGame Clubu, kde byli Bridgertonovi ostatně oznámení naším hostem Michalem Ekrtem z Blackfire.

Nejnovější články