Maskot kapely Iron Maiden brzy zamíří do českých verzí oblíbených her
Novinka zdroj: CMON

Maskot kapely Iron Maiden brzy zamíří do českých verzí oblíbených her

28. 6. 2023 8:55 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Heavy metalová stálice a ikona Iron Maiden zrovna před měsícem v České republice odehrála svůj další z řady koncertů, kdy se jim povedlo podmanit celou O2 arénu. Takže pokud máte z koncertu ještě nějaké dozvuky, případně patříte k velkým fanouškům této kapely, pomalu si dávejte stranou peníze na trojici speciálních tematických balíčků od společnosti CMON, které přináší figurky maskota Eddieho do několika oblíbených her.

Tuto trojici balíčků v České republice do prodeje přinese vydavatelství Blackfire, které v tomto případě opět spojilo síly s Rexhry. Kdy přesně zamíří do prodeje a kolik budou stát, to se zatím neví, ale výroba už je v plném proudu, takže by to nemělo trvat vyloženě dlouho.

Když si zakoupíte všechny tři, dostanete dohromady 14 figurek Eddieho v jeho různých podobách, které můžete znát z přebalů jednotlivých alb či z klipů k oblíbeným písním. První balík tak obsahuje šestici Undead Eddie, Reaper Eddie, Pharaoh Eddie, Trooper Eddie, Samurai Eddie a Cyborg Eddie. Ve druhém balení se taktéž nachází šest postaviček: Shaman Eddie, Mummy Eddie, Asylum Eddie, Bounty Hunter Eddie, Bassist Eddie a Killer Eddie. Poslední krabice je pak co do počtu trochu skromnější, protože nabízí figurky pouze dvě – Fear Eddie a Wicker Eddie. Na druhou stranu se ale jedná o větší kusy plastu, takže to dohání ve velikosti.

Ve všech krabičkách ještě naleznete karty, které umožní využít figurky v několika populárních hrách. Mezi podporovanými tituly se nachází Zombicide: Druhá edice, Zombicide: Živí nebo nemrtví, Zombicide: Černý mor, Zombicide: Invader, Cthulhu: I smrt může zemřít, Massive Darkness 2 (česky vyjde snad letos jako Příval temnoty), Ankh: Bohové Egypta a Rising Sun. Je ale potřeba zmínit, že v daných hrách můžete využít pouze určité figurky, nikoliv všechny ve všech vyjmenovaných.

V nabídce bohužel bude chybět exkluzivní bonusová figurka originálního Eddieho z prvního alba Iron Maiden. Tu jste v zahraničí mohli získat tak, že jste si předobjednali všechny výše uvedené balíčky a šla využít pouze v Zombicide: Druhá edice. Takže pokud o ní máte zájem, musíte se ohlídnout po alternativních možnostech.

Nejnovější články