Labilní jednorožci dostanou další rozšíření a dětskou verzi. Ještě předtím se ale můžete vydat do světa čar a kouzel
Novinka zdroj: Blackfire

Labilní jednorožci dostanou další rozšíření a dětskou verzi. Ještě předtím se ale můžete vydat do světa čar a kouzel

5. 1. 2023 14:15 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Blackfire opravdu nezpomaluje a po velkém oznámení chystaných novinek pro tento rok či naskladnění zenové hry Namiji a turnajovky Challengers!: Vyzyvatelé, přichází s dalšími příjemnými zprávami. A je vysoce pravděpodobné, že ty tentokrát potěší především příznivce dvou známých světů. Jednoho veskrze deskového a jednoho, jehož dosah je již multimediální.

Už 20. ledna do obchodů zamíří stolní hra na motivy filmu Fantastická zvířata a kde je najít. Jedná se o rodinnou hru, ve které se fanoušci světa čar a kouzel mohou pustit do hraní v rámci třech režimů, které by měly úspěšně pokrýt různé herní časy (od 15 do 30 minut), způsoby hraní (dva jsou kompetitivní a jeden kooperativní), ale také věkové kategorie, kdy minimální hranice je oficiálně nastavená na 7 let.

Jak vás asi napadlo, převtělíte se do rolí různých známých postav, s nimiž se pokusíte chytit uprchlé tvory. S takovým úkolem vám pomohou i různá kouzla či magické artefakty. Jestli se bude jednat o zážitek, který dostatečně zabaví a nabídne i nějaké větší kvality, může být diskutabilní. Avšak fanoušci by si na své přijít měli.

Každopádně během roku by měli být spokojení i příznivci oblíbených Labilních jednorožců. Ty díky jejich přístupnosti, roztomilosti a oblíbenosti můžete i v našich obchodech zakoupit společně s několika rozšířeními. A právě jejich řady se během letošního roku zase rozšíří. Blackfire totiž připravuje překlad expanzí Noční můry a Vánoční speciál.

Jak asi očekáváte, tak obě rozšíření přinesou mnoho nových karet. V halloweensky laděném balíčku tak naleznete celkově 54 nových kousků, které nabídnou hromadu známých hororových trop a nějaký ten strach. Dojde tak na nové karty postav, kouzel, upgrady, ale i strašidelné downgrady. Vánoční balíček poté ve svých útrobách bude skrývat věci podobné, jenom v něm naleznete těch karet o něco méně, konkrétně 36. Zároveň budou oplývat sváteční atmosférou, která se vám za 11 měsíců opět bude hodit.

Ovšem aby těch novinek z tohoto světa nebylo málo, byli ještě oznámení Labilní jednorožci pro děti. Titul si dává za úkol představit tento svět i mladším hráčům, a to za pomoci trochu jednodušších pravidel, ale také skrze vizuál, jenž je pro děti přívětivější. Jednotliví jednorožci jsou zde navíc rozděleni do různých tematických bloků, jako jsou princezny, hrdinové, zvířata, vesmír či sport.  Kdy přesně se těchto nových přírůstků dočkáme, to prozatím prozrazeno nebylo.

Nejnovější články