Kobky z Hero Realms Dungeons otevřely brány velmi úspěšné kampaně na Kickstarteru
Novinka zdroj: Wise Wizard Games

Kobky z Hero Realms Dungeons otevřely brány velmi úspěšné kampaně na Kickstarteru

30. 1. 2023 9:03 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

O chystaném samostatně hratelném rozšíření oblíbeného fantasy deckbuildingu Hero Realms s podtitulem Dungeons jsme vás informovali už v prosinci minulého roku. Nyní ale byla konečně spuštěná slíbená kampaň na Kickstarteru, kde mohou fanoušci získat nejen chystanou porci novinek, ale také i dříve vydaný obsah. Avšak hezky popořadě.

Nejdříve připomeňme, co vlastně Hero Realms Dungeons obsahuje. V jeho útrobách naleznete novou kampaň, ve které vás čeká celkově 12 střetů. Kampaň je v základu dostupná pro 1 až 2 hráče, ale s využitím dalších rozšíření se do ní může pustit až 5 lidí. Druhou důležitou novinkou je 6 nových herních tříd.

Do nich spadá Alchymista, Barbar, Bard, Druid a Mnich. Jestli vám matematika není cizí, tak vám nejspíše něco nehraje. To je kvůli tomu, že poslední šestá herní třída v podobě Nekromanta je čistě exkluzivitou pro samotnou kickstarterovou kampaň. Takže jestli o něj máte zájem, nesmíte s podporou příliš otálet.

Tyto novinky pak doplňuje ještě 80 nových karet Trhu (z nich si všichni hráči během hraní pořizují další karty do svého balíčku), které využijete jak při kooperativním, tak i PvP hraní. V tomto balíčku se tedy nachází různé nové schopnosti, poklady a akce. Stále platí, že tento balíček můžete využívat sám o sobě, případně ho smíchat s kartami a sety z dob minulých.

Novinek to tedy rozhodně není málo a fanoušky evidentně dost lákají. Jinak by totiž tvůrci už nevybrali přes 10 milionů korun (žádali necelých 500 tisíc). Díky tomuto zájmu se už otevřelo velké množství bonusových cílů, které v sobě skrývají armádu promo karet, které půjde získat exkluzivně právě skrze tuto kampaň.

Každopádně kolik si tedy máte připravit financí? To je trochu komplikovanější a záleží to čistě na tom, co všechno chcete. Úplný základ vás vyjde na zhruba 1 300 korun. V jeho rámci získáte základní set, který v sobě skrývá přes 300 karet, s nimiž se můžete pustit do hraní různých režimů. Také v tomto boxu dostanete i dvě z nových herních tříd, kdy volba padla na Barbara a Alchymistu. Samozřejmě také máte nárok na všechny odemčené promo karty.

Chcete-li všechny nové herní třídy a jejich balíčky (včetně exkluzivního Nekromanta), zaplatíte za ně zhruba 2 200 korun. Pokud jste ale odhodláni se do hry opravdu ponořit, tak máte ještě možnost zaplatit 6 600 korun za všechny karty z Hero Realms Dungeons, ale také všechny karty z minulých setů, které budete moci dát do speciální ukládací krabice. Tím tedy dostanete opravdu velkou zásobu karet a potenciální zábavy.

Pokud si ale nejste jisti, zda do hry skutečně jít, stačí zaplatit 660 korun, díky čemuž dostanete přístup do Pledge Manageru, kde se později můžete rozhodnout, co všechno chcete (zaplacených 660 korun zde budete mít v podobě kreditu). A jestli se vám chce, můžete si do pomyslného košíku hodit velkou porci doplňků, jako jsou obaly na karty, balíčky promo karet z předchozích kampaní, ale také balíčky a bonusy k ostatním hrám vydavatelství, jako je sci-fi Star Realms či povedená slovenská karetka Sorcerer.

Ke všem uvedeným cenám ale také musíte připočítat ještě dopravu, která se pro Evropu pohybuje od 420 do 860 korun. A bohužel, do ceny bude ještě zahrnutý VAT. V případě koupě svou zásilku můžete očekávat v únoru příštího roku. Pokud tedy tvůrci nenarazí na případné komplikace, které by vydání pozdržely.

Nejnovější články