Oblíbený deckbuilding Hero Realms vás brzy zavede do kobek v rozšíření Dungeons
Novinka zdroj: Wise Wizard Games

Oblíbený deckbuilding Hero Realms vás brzy zavede do kobek v rozšíření Dungeons

1. 12. 2022 9:23 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Hero Realms je karetní fantasy deckbuildingová hra navazující na vesmírné Star Realms, ve které si to mohou rozdat dva hráči proti sobě, ale existují také možnosti hry více hráčů v rámci všemožných režimů. Hra je na trhu už od roku 2016 (během letoška navíc dorazila digitální verze) a za tu dobu se dočkala několika různých setů a speciálních balíčků s dodatečnými kartami. A právě jeden z takových nových setů se aktuálně chystá.

Jeho celé jméno zní Hero Realms Dungeons a měl po předchozím odkladu dorazit tento rok na Kickstarter. To však nakonec opět nestíhá. Nicméně další zpoždění není příliš veliké, jelikož kampaň odstartuje hned v lednu 2023, kde novinku fanoušci budou moci podpořit. Pokud ji podpoří dostatečně vysokým finančním obnosem, dostanou se k docela slušné porci novinek.

Alfu a omegu bude představovat několik nových herních tříd. Nepřátelům tak budete moci nově zavařit v kůži bystrého Alchymisty, zuřivého Barbara, zpěvného a lascivního Barda, moudrého Druida či ostrého Mnicha. Kickstarterovou exkluzivitu bude představovat velice oblíbená postava oživovatele mrtvol – Nekromanta.

Nakupovat půjde z nového balíčku Trhu složeného z nově příchozích karet, které jsou určené pro PvP, ale i kooperativní hraní. Chybět tak nebudou nové akce, další karty schopností a dovedností či karty pokladů, které vám umožní výše zmíněné postavy přivést na maximální možnou úroveň. To je doplněné o zcela novou herní desku a kampaň pro jednoho až pět hráčů. Aby ale fanoušci měli ještě větší motivaci podpořit novou edici přímo na Kickstarteru, tak se mohou těšit na několik exkluzivních promo karet.

Stejně jako v předchozích případech si i nový balíček můžete užít sám o sobě, případně ho lze zkombinovat se základem. Majitelé Legend Tier účtů by navíc brzy měli dostat možnost si novinky vyzkoušet přímo na testovacím serveru Hero Realms Digital. Uvidí se ale, jestli budou přítomné i nějaké vyloženě zajímavé nové mechaniky.

Nejnovější články