Kdo z vás upeče ten nejlepší dort? Rozhodněte ve hře Sladká tečka: Klání cukrářů
Novinka zdroj: Tlama Games

Kdo z vás upeče ten nejlepší dort? Rozhodněte ve hře Sladká tečka: Klání cukrářů

28. 8. 2023 10:04 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Letní prázdniny se pomalu chýlí ke svému nevyhnutelnému konci. Co ale ještě ani zdaleka nekončí, je letošní cyklus pravidelných nových oznámení vydavatelství TLAMA games. I tentokrát došlo k oznámení další zajímavé novinky, která opět míří především do rodinných kruhů, ale také mezi vášnivé kuchtíky.

Sladká tečka: Klání cukrářů na stůl přináší pekařskou soutěž, v níž se hráči v roli cukrářů utkají o titul mistra. Nicméně tlak takové prestižní soutěže dopadne i na ty nejlepší, proto se místní kuchyně velice rychle promění v naprostý chaos, ve kterém narazíte na velké množství překážek.

Vaším úkolem bude získat potřebné suroviny z misek, připravit s nimi vaše nejlepší recepty z kartiček a jejich následná finalizace, za což dostanete ocenění. Logicky čím více receptů stihnete, tím lépe pro vás. Během toho ale musíte myslet na to, že suroviny je potřeba někde uskladnit, zatímco soupeři vám mohou v miskách udělat pěkný nepořádek. Proto se budou hodit zlaťáky i kuchařské náčiní, které vám s tím vším pomůže (viz kompletní pravidla).

Sladká tečka: Klání cukrářů je určená pro 1 až 4 hráče a jedna partie vám zabere maximálně hodinu a půl. O hře jste mohli slyšet už dříve, jelikož se jedná o problémový projekt, který mělo původně uvést vydavatelství Big Kid Games. To hru nakonec přenechalo společnosti Fantasia Games, jíž už se podařilo dovést vývoj do zdárného konce.

Vydání se aktuálně chystá na říjen tohoto roku za doporučenou cenu 799 korun. Když si hru u českého vydavatele objednáte do zítřejšího dne, máte nárok nejen na slevu, ale také dostanete zdarma modul Ice Cream, který přidává 15 karet s recepty na zmrzlinu. V nabídce taktéž naleznete různé doplňky, jako jsou kovové mince, herní podložky nebo krabice s deluxe komponenty.

Nejnovější články