Jak se trollí princezny? To vám poví nová strategická hra od Tlamy
Novinka zdroj: Tlama Games

Jak se trollí princezny? To vám poví nová strategická hra od Tlamy

28. 9. 2023 9:58 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Je to zvláštní, není pondělí, a přesto tu máme oznámení od vydavatelství TLAMA games. Po včerejších dvou ryze českých hrách se opět vracíme k lokalizacím, kdy se můžete začít těšit na brzké vydání hry Jak se trollí princezny.

Jedná se o velmi tematické, strategické euro, v němž budou 2 až 4 hráči využívat mechaniky takzvaného worker-movementu. Tentokrát nebudete své dělníky na plán umisťovat a zase je z něj stahovat, ale místo toho je budete po plánu neustále přesouvat.

Vaším cílem coby vůdce jednoho z trollích klanů je zapůsobit na svého vladaře tím, že se budete chovat jako… trollové. To znamená unášet princezny, obyčejné lidi i pacholátka z kolíbek, budovat si svou sluj, ničit zvonice a ohánět se svou magickou silou. To vše prostým přesouváním vašich figurek trollů po akčních políčkách.

zdroj: Tlama Games

Jak se trollí princezny odehrajete do dvou hodin a v českých obchodech bude k mání od letošního listopadu. Jak už bývá u TLAMA games zvykem, včasnou předobjednávkou můžete ušetřit, v tomto případě 300 korun. Plná cena hry bude lehce přes 1 600 korun.

Nejnovější články