Humble Bundle nabízí příznivcům BattleTechu obrovský balík knih ze světa bojových mechů
Novinka zdroj: Catalyst Game Labs

Humble Bundle nabízí příznivcům BattleTechu obrovský balík knih ze světa bojových mechů

12. 4. 2024 13:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

BattleTech je figurková stolní hra, v níž hráči ovládají bojové mechy bojující na hexovém herním plánu. Prim tu hrají nejen kostky, ale vzdálenosti, terén a mraky systémů každého mecha i detailní systém poškození vyřazující jednotlivě zbraňové systémy, obranu, manévrovatelnost a tak podobně.

BattleTech ale není jen stolní, případně videoherní zábava. Hra má natolik bohatý svět budoucnosti, že se napříč lety dočkala desítek nejrůznějších publikací od menších povídek v časopisech po vyložené příběhové knihy. A všechny je teď můžete mít za zlomek ceny.

Stačí, pokud vám nevadí a) číst v angličtině a b) číst ve čtečce. Jedině tak si totiž můžete pořídit úctyhodných 71 položek za pouhých 700 korun v nejnovějším balíčku obchodu Humble Bundle.

Ale pozor, není to poprvé, co jsou knihy z BattleTechu k dispozici. Součástí aktuálního balíčku je i ten loňský, takže pokud jste do něj tehdy investovali, tak vám letos stačí 400 korun (70 Item Bundle) a obdržíte vše nové vyjma knih nabízených loni.

A o co v četbě půjde? Tak například v knize Kell Hounds Ascendant se dozvíte o původu Morgana a Patricka Kellových, dvou nejobávanějších MechWarriorů ve Vnitřní sféře, přímo od jejich tvůrce Michaela A. Stackpolea.

Kniha A Rock and a Hard Place zase sleduje Šedou legii smrti, legendární žoldáckou společnost, v dobrodružství plném akce a politických intrik. Balíček bude dostupný ještě 20 dní .

Nejnovější články