Euthia se vrátí na Kickstarter již za měsíc. Bude to naposledy
Novinka zdroj: Steamforged Games

Euthia se vrátí na Kickstarter již za měsíc. Bude to naposledy

2. 4. 2024 11:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Britské studio Steamforged Games, které vlastní českou hru Euthia: Torment of Resurrection, před dvěma měsíci oznámilo další chystané rozšíření Cruel Frost, ale moc informací k němu tehdy neposkytlo.

To se teď změnilo, jelikož do startu kickstarterové kampaně zbývá přesně jeden měsíc. Euthia bude ještě jednou vybírat peníze od 2. května a bude to zároveň naposled. Cruel Frost tak bude posledním přídavkem, přičemž v rámci kampaně půjdou pořídit i předchozí krabice včetně základu.

Rozšíření Cruel Frost se po příběhové stránce točí okolo ledových klanů, které po věky střežily tajemství mrazivé magie. Do jejich čela se ale dostala krutá pavoučí královna a vyhnala je. Klany se rozprchly varovat obyvatele Euthie a připravit je na nadcházející příval zimy.

Z herního hlediska se tak můžete těšit na nové hrdiny operující s chladnými kouzly, budete čelit nepřízni počasí, nakládat s novými zdroji a vybavíte se zbrojí těchto klanů, která vás uchrání před nízkými teplotami.

Další detaily se budou uvolňovat postupně do spuštění kampaně, ale už teď si v galerii můžete prohlédnout prvních pár ilustrací včetně modelu pavoučí královny. Teď už zbývá jediná otázka – když je to konec Euthie, s čím novým přijde studio Diea Games?

Nejnovější články