Duna: Impérium se dočkala digitální edice a další počítačové deskovky jsou ve slevě
Novinka zdroj: Dire Wolf

Duna: Impérium se dočkala digitální edice a další počítačové deskovky jsou ve slevě

16. 11. 2023 11:09 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Stolní hra Duna: Impérium se nejen ve světě, ale i u nás těší nemalé oblibě, jde pořád na odbyt a český vydavatel Rexhry ji podporuje lokalizací mnoha rozšíření. Každému z nás se ale čas od času stane, že je nouze o spoluhráče, s čímž pomůže nově vydaná digitální verze od odborníků na digitalizování deskovek z Dire Wolf.

Do prověřeného mixu stavění balíčku a umisťování dělníků na herní plán se tak můžete pustit klidně sami proti umělé inteligenci, v rámci předpřipravených výzev a hnát se tak za achievementy, nebo vyzvat hráče z celého světa v online klání.

Digitální Duna: Impérium je dostupná na Steamu v předběžném přístupu, který potrvá zhruba tři měsíce. Je překvapivě v češtině, což u digitálních adaptací rozhodně není pravidlem a jedná se o plnohodnotnou hru, vývojáři budou akorát ladit umělou inteligenci, uživatelské rozhraní a zajišťovat stabilitu serverů pro konečné vydání, které obsáhne hraní i napříč platformami (takže hra vyjde i mimo Steam).

Za hru zaplatíte v přepočtu 550 korun a tato částka se ani po opuštění předběžného přístupu nezmění. Naopak na jiných digitálních deskovkách teď můžete ušetřit v rámci slevové akce Turned-Based Carnival taktéž na Steamu.

V nabídce je tu například fantastická Concordia, na níž ušetříte 35 % a vyjde vás tak na 300 korun. Za stejnou částku je i letošní novinka Unmatched, která šla dolů o čtvrtinu. Za 120 korun pořídíte Istanbul, Mystic Vale vychází na 90 korun a třeba takový Talisman je jen za 30 korun.

Zmínit musím ještě fajnový Tainted Grail: Conquest, tedy karetní roguelike ve světě známé deskovky, na němž ušetříte 60 %. Na další hry ve slevě se podívejte zde.

Nejnovější články