Digitální adaptace Unmatched klepe na dveře
Novinka zdroj: Acram Digital

Digitální adaptace Unmatched klepe na dveře

26. 1. 2023 8:34 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Unmatched je svižná bojovka založená na jednoduchém herním plánu, na němž jsou postavy v neustálém kontaktu a balíčcích karet, které dělají každou z postav unikátní. Zajímavostí pak je, že vám jeden herní systém umožňuje poslat proti sobě samé ikonické postavy jako krále Artuše, Alenku z Říše divů, Medúzu, Sindibáda, Robina Hooda, raptory z Jurského Parku, Buffy a mnoho dalších.

Některé z krabic série Unmatched vycházejí i u nás v češtině díky Albi, jiné kvůli licenčním problémům zůstanou bohužel v angličtině. A jelikož je hra světově velice populární, vysloužila si i svou digitální adaptaci od studia Acram Digital, které už zvládlo „zdigitalizovat“ například Concordii, Minutovou říši, Charterstone či Istanbul.

Jejich adaptace Unmatched je na Steamu dostupná v předběžném přístupu již od 15. září loňského roku a z celkem 79 recenzí je 81 % kladných. Tvůrci nyní oznámili, kdy vyjde plná verze a co od ní vlastně můžeme čekat.

Unmatched Digital Edition 1 zdroj: Acram Digital

Unmatched: Digital Edition vyjde 28. února na Steamu, mobilních zařízeních s Androidem a iOS a na Nintendu Switch. V základní hře najdete již zmíněného Artuše, Alenku, Medúzu a Sindibáda. V den vydání se k nim ale zdarma přidají ještě Červená Karkulka s Beowulfem a novou mapou Heorot.

Tvůrci rovnou nastínili i budoucnost hry v podobě dodatečných rozšíření, kdy v březnu přifrčí Bigfoot s Robinem Hoodem, v dubnu Drákula s mapou Yukon, v květnu Sherlock Holmes s mapou lesa Sherwood, v červnu Jekyll a Hide na mapě Soho, v červenci Invisible Man a konečně v srpnu mapa Baskervillského panství.

Tvůrci se s vydáním plné hry zároveň odvděčí každému, kdo do hry naskočil v jejím předběžném přístupu (tedy sami tak ještě můžete učinit). Všichni tito hráči získají speciální podobu pro úplně všechny postavy, tedy současné i budoucí.

Necháte se zlákat do digitální edice Unmatched?

Nejnovější články