Druhé rozšíření pro hru Duna: Impérium je konečně tady. Budete si v něm zahrávat s genetikou
Novinka zdroj: Rexhry

Druhé rozšíření pro hru Duna: Impérium je konečně tady. Budete si v něm zahrávat s genetikou

21. 4. 2023 11:52 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Desková hra Duna: Impérium kombinující deckbuilding s worker placementem si získala srdce mnohých českých hráčů. Vždyť byla v jednom kuse vyprodaná a fanoušci dychtili po přídavcích. České vydavatelství Rexhry již dříve vyslyšelo jejich volání s rozšířením Vzestup Iksu a nyní přihazuje druhé rozšíření Nesmrtelnost.

V Nesmrtelnosti se do mixu přimíchává národ Bene Tleilax, který se neštítí zakázaných experimentů s genetickým kódem. S těmito odvážlivci můžete obchodovat, sbírat genetické vzorky a sami budete provádět genetické výzkumy, kdy díky vytvořeným implantátům posílíte své agenty.

V praxi to znamená novou herní desku a nové karty, které si můžete přidat do balíčku. Karty Bene Tleilaxu přinášejí nová pravidla, jako třeba nutnost zahrát je s jinou kartou a jejich efekty tak spustíte současně.

Samozřejmostí je možnost rozšíření Nesmrtelnost kombinovat s rozšířením Vzestup Iksu a příjemné je i to, že novinka je o nějaké tři stovky levnější než první rozšíření, takže vám stačí cca 800 korun. Plán na víkend je tedy jasný, ne?

Nejnovější články