Válečná hra Conquest se dočká své osmé frakce – Sorcerer Kings
Novinka zdroj: Para Bellum Wargames

Válečná hra Conquest se dočká své osmé frakce – Sorcerer Kings

16. 2. 2024 15:00 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Wargamingový titul Conquest rozdělený na větší (The Last Argument of Kings) a menší (First Blood) bitvy se ve svém pátém roku života dočká již osmé hratelné frakce nazvané Sorcerer Kings. Jde o o národ vyznačující se jak vojenskou silou, tak čarodějnictvím.

Tvůrci se netají inspirací ve východní mytologii, takže se tu vedle relativně obyčejných smrtelníků bude tyčit například Džin nebo Ifrit a abyste měli pocit, že se za jejich armádu hraje jinak, můžete počítat s novým systémem rituální magie.

Sorcerer Kings si před více než rokem vybrala sama komunita jako další frakci a konečně 5. dubna si ji všichni příznivci budou moct vyzkoušet na svých stolech. Ale už teď si můžete v oficiálním obchodě studia Para Bellum Wargames udělat předobjednávku.

V nabídce je například starter set za 160 eur / 4 tisíce korun, který obsahuje vše potřebné ke hraní First Blood armády, tedy přes 50 figurek, úvod do hry a spoustu doplňků u příležitosti pátého výročí hry. Zároveň poslouží jako dobrý základ pro armádu v The Last Argument of Kings.

Po 25 eurech / 635 korunách jsou čtyři samostatné figurky kouzelnice, Sardar, Raj a Maharajah, za 40 eur / tisícovku pořídíte sady Ghols a Rajakur a konečně za 60 eur / 1 500 korun tu jsou ještě dvě balení Efreet Sword Dancers a Efreet Flamecasters.

Nejnovější články