Tvůrci Warhammeru hledají profesionální umělce. Chcete barvit figurky na plný úvazek?
Novinka zdroj: Games Workshop

Tvůrci Warhammeru hledají profesionální umělce. Chcete barvit figurky na plný úvazek?

13. 9. 2023 13:00 | Wargaming | autor: Ondřej Partl |

Máte doma armádu figurek, které ve svém volném (a dost možná i nevolném) čase s chutí malujete? Jedná se o kratochvíli, která vás naplňuje do té míry, že by se vám líbilo ji z koníčku povýšit na něco víc? Tak zkuste štěstí u toho největšího možného giganta – firmy Games Workshop.

Ta momentálně shání posily do svého ‘Eavy Metal týmu, starajícího se o profesionální barvení figurek na té nejvyšší možné úrovni pro světy Warhammer a Warhammer 40,000. Takto nabarvené kousky se následně používají v oficiálních marketingových materiálech, kodexech, v časopisu White Dwarf nebo přímo na krabicích jednotlivých výrobků.

Podle oficiálního pracovního inzerátu vybrané zájemce čeká malování figurek „ve vysokém tempu“, kdy budou spolupracovat s dalšími členy týmu, od nichž dostanou zpětnou vazbu. Abyste měli vůbec šanci se k týmu připojit, musíte mít „vášeň“, chápat zákonitosti malování pro tento svět a mít „neúnavný přístup k učení a rozvoji profesních dovednostní,“ doplněných o neustálou „honbu za zlepšováním vašeho výkonu“.

Z popisu to rozhodně nepůsobí jako jednoduchá práce, takže asi nebude vyloženě pro každého. Pokud si na ní ale věříte, můžete svou přihlášku společně s přehlídkou vašeho portfolia podat zde. Jenom musíte mít na mysli, že se jedná o pozici v ústředí společnosti v anglickém městě Nottingham.

Výše výplaty uvedená není, ale je tu jiné velké lákadlo. Ne, nemluvím o přídavku na důchod, ale o 25 až 50% slevě na produkty vydavatele, což vzhledem k jejich cenám rozhodně není k zahození. Přihlášky lze zasílat do 24. září.

Nejnovější články