Příští rok se uskuteční historicky největší Warhammer Fest 2023
Novinka zdroj: Warhammer Community

Příští rok se uskuteční historicky největší Warhammer Fest 2023

25. 10. 2022 16:10 | Wargaming | autor: Ondřej Partl |

Britskou společnost Games Workshop většina lidí zná hlavně díky produktům z rozlehlého a velice populárního univerza Warhammer. A právě pro jeho fanoušky má firma velmi vzrušující zprávu – na jaře příštího roku se uskuteční dosud největší Warhammer Fest 2023.

Jeho dějištěm bude hala Manchester Central, která se nepřekvapivě nachází v britském městě Manchester, přičemž má kapacitu pro až 10 000 návštěvníků. Zde budete moct po dobu tří dnů v termínu od 29. dubna do 1. května navštívit různé stánky, kde se dost možná vaše peněženka zapotí při pohledu na exkluzivní figurky a velký zástup dodatečných produktů či merche.

Ovšem nejen prodejními stánky bude festival živ. Těšit se můžete třeba i na různá nová oznámení či živou zábavu v hledišti, které nabídne až 800 míst k sezení. Aktivnější jedinci jistě rádi využijí možnosti zabojovat v turnajích a zúčastnit se soutěže v malování Golden Demon. Jestli si však s vašimi malířskými dovednostmi nejste jistí, můžete je zdokonalovat s ostatními fanoušky a tvůrci ve workshopech, s nimiž pak lze vyrazit třeba na laser tag inspirovaný Warhammerem 40,000: Kill Team, případně můžete hodit okem po zdejších cosplayerech.

Oficiální stránky s dodatečnými informacemi naleznete na tomto odkazu. Tím nejdůležitějším ale je, že vstupenky půjdou do prodeje ještě letos, přesněji 11. listopadu. Tak kdo už kouká, na kolik ho vyjdou letenky a ubytování?

Nejnovější články