Ponořte se do stolního apokalyptického světa Falloutu s novým Humble Bundlem
Novinka zdroj: Modiphius Entertainment

Ponořte se do stolního apokalyptického světa Falloutu s novým Humble Bundlem

28. 2. 2023 8:38 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Pokud máte rádi svět videoherní série Fallout a toužíte po jeho objevování ve stolní podobě, asi tím nejjednodušším způsobem je pořídit si hry Fallout: Desková hra či Fallout Shelter: Desková hra, které obě vyšly v češtině a jsou přístupné prakticky každému.

Vedle nich ale existuje i o něco specifičtější řada produktů od firmy Modiphius Entertainment. Ta stále aktivně podporuje svou wargamingovou hru Fallout: Wasteland Warfare novými rozšířeními a zároveň má pod svými křídly i stolní RPG Fallout v systému 2d20.

Právě těchto dvou produktů se týká nový, plně digitální Humble Bundle, v jehož rámci naleznete pravidla jak pro RPG, tak i wargame Wasteland Warfare spolu s tutoriálem, kampaní a pravidly pro kooperaci i sólo (to vše je jinak součástí starter setu pro dva hráče).

Jak RPG, tak wargame tu mají i další doprovodné kampaně, scénáře, karty a jiná rozšíření, přičemž značnou část bundlu tvoří STL soubory, s jejichž pomocí si na 3D tiskárně vytisknete nejrůznější prvky scenérie od dveří a nábytku přes vozidla až po budovy.

Hraní Fallout: Wasteland Warfare se bez 3D terénu prakticky neobejde, zatímco u RPG se prostě může hodit pro dotvoření atmosféry. Balíček všech 25 předmětů vás vyjde na 378 korun, ale můžete zaplatit i méně a vzdát se tak některých položek.

A jako vždy můžete zaplatit úplně libovolnou částku a rozdělit jí libovolně mezi provozovatele Humble Bundle, studio Modiphius Entertainment a dvojici charit Trees, Water, People, která bojuje s klimatický změnami a charity: water, která pomáhá rozvojovým zemím dostat se k čisté vodě. Bundle bude k dispozici ještě 18 dní.

Nejnovější články