Nový hmyz pro Fallout: Wasteland Warfare vám bude pořádně pít krev
Novinka zdroj: Modiphius Entertainment

Nový hmyz pro Fallout: Wasteland Warfare vám bude pořádně pít krev

22. 11. 2022 10:00 | Wargaming | autor: Ondřej Partl |

Ne nadarmo se říká, že čas dokáže utíkat rychlostí blesku. Hráči wargamingového Fallout: Wasteland Warfare se totiž pořádně ani nenadáli a po říjnových novinkách do jejich oblíbeného titulu dorazily další. A tentokrát se jedná o novinky vyloženě dotěrné, jelikož své hraní můžete zhruba za 900 korun rozšířit o dvojici „hmyzích“ balíčků.

První z nich vám ozvláštní divoký život v Pustině trojicí obřích létajících zmutovaných much (dvě normální a jedná zářící varianta), které se v tomto světě jmenují Stingwings. Ačkoliv jsou tato stvoření relativně křehká, tak jejich bodnutí rozhodně zabolí. Tím spíše, že se většinou pohybují v rojích. Největší pozor byste si na ně měli dávat ve chvíli, kdy brání svá hnízda, protože v takový moment se dokáží pořádně rozzuřit.

Druhý balíček zase do světa přivede pravděpodobně nejméně oblíbený hmyz na světě – tři přerostlé komáry nazvané Bloodbugs. Tito komáři jsou však děsiví hlavně kvůli tomu, že dosahují opravdu nemalých rozměrů a jejich hlad po krvi je tedy téměř neukojitelný. A když narazíte na jejich roj, můžete se pomalu začít modlit, aby vám nějaká blahodárná červená tělní tekutina zůstala, až s nimi skončíte. Nebo oni s vámi.

Oba sety je možné využít buď s pomocí pravidel pro rozšíření Forged in the Fire, nebo v rámci volně dostupných karet pravidel, scénářů, kampaní a dalších prvků, které naleznete zde. Pokud byste následně potřebovali nějaké tipy, jak tyto nové potvory nabarvit, tak je naleznete v příručce pro zmíněnou expanzi. Platí však, že křídla jsou vyhotovená z průsvitné pryskyřice a je dobré s nimi pracovat samostatně, aby se na ně nedostala základní barva.

Majitele 3D tiskárny dále jistě potěší, že si budou moct vytisknout přepracovaný Red Rocket set, doplněný o garáž, dva přístřešky a několik dodatečných kusů příslušenství. Celkově se má jednat o trochu skladnější a kompaktnější variantu, která by na stole měla sebrat méně místa a při tisku zase méně materiálu. Tyto STL soubory by již měly být dostupné v obvyklých marketech.

Na závěr ještě jedna organizační novina. Tým stojící za Fallout: Wasteland Warfare oznámil, že se k němu připojila nová posila v podobě Calluma France. Ten byl už dříve aktivním členem komunity a nově ve studiu působí coby malíř, který bude pracovat na chystaných nových projektech.

Nejnovější články