Fallout: Wasteland Warfare dobývají Forged a ghúlové
Novinka zdroj: Modiphius Entertainment

Fallout: Wasteland Warfare dobývají Forged a ghúlové

24. 10. 2022 14:58 | Wargaming | autor: Ondřej Partl |

Jestli patříte mezi hráče wargamingové a dnes již poměrně rozlehlé hry Fallout: Wasteland Warfare, možná byste měli zbystřit. Vydavatelství Modiphius Entertainment totiž představilo říjnové novinky.

Život v Pustině vám tak nově může rozšířit nájezdnická partička The Forged, která vám dá možnost si vyzkoušet život plný čirého sadismu, krutosti a divokosti. Tento celek se skládá ze šesti členů, mezi nimiž se nachází jejich vůdce Slag a jeho pravá ruka Bedlam. U zbytku navíc můžete vyměnit hlavu či zbraň.

Pokud však dáváte přednost trochu krotšímu způsobu života, mohl by vás oslovit set ghúlích osadníků. Jejich vzhled sice možná působí nepřívětivě, avšak jediné, o co se pokouší, je přežít, a to v lokaci zvané The Slog. Skupinka je složená z pětice Wiseman, Jones, Holly, Deirdre a Arten Glass, která je doplněná o jednoho běžného ghúlího přeživšího.

Možností ovšem také je přežívání na vlastní pěst, tentokrát v kůži Jakea Finche. Ten je přímo spojený s gangem The Forged, jelikož jim jako oběť nabídl rodinné dědictví Shishkebab. Jenomže toto rozhodnutí ho začíná poněkud zmáhat, protože doufal, že si ho vezmou a odejdou, avšak oni si ho vzali a pokusili se ho přivést do svých řad. Proto nyní před ním stojí velké rozhodnutí. A co jiného může tvořit dobré příběhy než rozpolcený člověk?

Ovšem nejen figurkami jsou říjnové přídavky živy. Máme tu i nový doplněk rozšiřující samotné herní možnosti. Jedná se o expanzi Homestead, která rozšiřuje režim Osídlení (v orig. Settlement) za pomoci různých nových možností, dalších budov, prvků obrany a dodatečných scénářů střetu přímo ve vaší osadě. Kromě toho se budete muset starat o zdroje, jako je voda či elektřina.

Všechny vyjmenované novinky můžete zakoupit v oficiálním obchodě společnosti Modiphius. Nájezdníci a ghúlové vás vyjdou na 50 eur (zhruba 1 250 Kč), zatímco Jake na 17 eur (zhruba 440 Kč). Pravidla poté stojí 14 eur (zhruba 350 Kč). Dodáme ale, že všechny figurky dorazí i s vlastním scénickým podstavcem. Každopádně jestli patříte mezi majitele 3D tiskárny, můžete si ještě doma vytisknout pětici lidských „soch“ naplněných agónií.

Nejnovější články