Naskočte do rozjetého vlaku zvaného Warcry s novým starter setem
Novinka zdroj: Warhammer Community

Naskočte do rozjetého vlaku zvaného Warcry s novým starter setem

27. 7. 2023 14:37 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Pokud se vám nechce spadnout do pompézního válčení ve figurkové wargame Warhammer: Age of Sigmar, ale lákají vás všechny ty nádherné fantasy modely, můžete zkusit cestu menší skirmishovky Warcry zasazené do stejného světa.

I ta už se ale za svou existenci rozrostla a vstoupit do ní proto může být lehce děsivé. Ne tak už s novým starter setem, který myslí primárně na úplně nové hráče. Krabice Warcry: Crypt of Blood totiž obsahuje o něco menší warbandy (jednotky), než s jakými se hrají plnohodnotné bitvy. Na jedné straně to jsou Crimson Court, na straně druhé Xandire’s Truthseekers.

V balení je sice pouze papírový oboustranný herní plán, ale ten si ozdobíte šesti kusy terénu od plotů přes zdi až po stojící sarkofág. S rozchozením hry vám pomůže kniha o 72 stranách. Neděste se takového počtu, protože kromě základních pravidel obsahuje i příběhová pozadí warband, sedm misí určených čistě pro tuto krabici a informace o tom, jak se od starter setu odpíchnout dál.

Celek uzavírají karty schopností pro obě strany, 18 kostek, měřidlo a 63 žetonů, s nimiž si udržíte přehled o zraněních a aktivacích. Starter Set Warcry: Crypt of Blood by měl vyjít každým dnem, cenu ale v tuto chvíli neznáme.

Nejnovější články