Mantic spouští předobjednávky nového starter setu a zlobrů pro Kings of War
Novinka Kings of War: Sands of Ahmun - Starter Set | zdroj: Mantic Games

Mantic spouští předobjednávky nového starter setu a zlobrů pro Kings of War

20. 10. 2022 9:57 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Kings of War, alternativa k fantasy Warhammeru od studia Mantic Games, je na trhu již deset let a pokud jste do hry ještě nenaskočili, tak brzy bude ta správná příležitost. Studio totiž chystá nový startovní set pro dva hráče nazvaný Kings of War: Sands of Ahmun, který si můžete předobjednat z oficiálních stránek za 100 eur. K jeho rozesílání předplatitelům dojde 21. listopadu.

Starter set se odehrává ve vyprahlé pustině západně od Ophidie a nechá vás prožít bitvy mezi Říší prachu (Empire of Dust) a nájemnými zlobry, kteří mají za úkol udržet síly zla na uzdě. V balení najdete kromě desítek figurek obou znepřátelených stran (v plastu i resinu) také knihu pravidel hry Kings of War ve verzi 3,5 a menší sešit usnadňující vstup do hry.

Spolu se starter setem byly spuštěny předobjednávky samotných zlobrů, přičemž k dispozici je jak celá armáda, tak její jednotlivé prvky, ať už je řeč o pěšácích, hromotlucích s kladivy a štíty, povozech a lučištnících. I tyto jednotky bude Mantic rozesílat od 21. listopadu.

Nejnovější články