Vítejte na webu ZeStolu.cz – finální destinaci příznivců deskovek, wargamingu a RPG
Z redakce zdroj: Vlastní

Vítejte na webu ZeStolu.cz – finální destinaci příznivců deskovek, wargamingu a RPG

25. 10. 2022 11:42 | RPG | autor: Patrik Hajda |

Je mi velkou ctí konečně vás přivítat na stránkách našeho nového webu ZeStolu.cz, jehož vývoji se věnovala velká spousta lidí posledních šest měsíců. Mé jméno je Patrik Hajda a coby šéfredaktorovi mi připadla úloha zajistit vám přísun kvalitního obsahu. A jakého, ptáte se?

ZeStolu.cz je web zasvěcený primárně hrám, které vám umožní sejít se s přáteli u jednoho stolu a bavit se tím, co na něm zrovna vidíte, co na něm hrajete. Deskové hry, stolní RPG a wargaming jsou milovanými koníčky, které nám polykají desítky hodin a odměňují se nám unikátními zážitky. Proto vznikl web ZeStolu.cz – chceme všechny nadšence a zájemce o tento typ her informovat o tom, co se děje, co se stalo, co se chystá.

Můžete proto očekávat novinky i recenze, témata i komentáře, dojmy i videa (včetně letitého BoardGame Clubu) z moderních deskových her, jako je Válka o prsten, Twilight Inscription, Frosthaven, Oath či Archa Nova. V rámci wargamingu u nás najdete informace o Warhammeru všeho druhu, BattleTechu i Falloutu. A z řad RPG tu máme například hry Dungeons & Dragons, Alien, The One Ring, Auroboros či From the Loop.

Assassin's Creed Brotherhood of Venice zdroj: Vlastní

Články i databáze

Na našem webu najdete jak velké tematické články, tak denní zpravodajství, přehledně rozdělené do již zmíněných tří hlavních kategorií. Zároveň se můžeme pochlubit katalogem těchto her, jejichž jednotlivé záznamy uchovávají všechny naše články, obrázky, videa, ale také hodnocení vás, našich ctěných uživatelů a diskuze týkající se daných her.

Přesto ZeStolu.cz není jen o hrách, ale najdete u nás i seznam míst a heren, kde si hry můžete zahrát, stejně jako kalendář nadcházejících událostí, abyste vždy věděli, kde se koná nejbližší turnaj či o něco pohodovější volné hraní.

Doufám, že se vám u nás bude líbit, a že vám ZeStolu.cz poskytne to, co nám v České republice chybí a kvůli čemu jsme se v prvé řadě rozhodli web stvořit – kvalitní denní zpravodajství s komplexními službami v oblasti stolního hraní. Články pro vás připravují autoři s nejrůznějšími zájmy, díky čemuž byste u nás neměli mít problém najít to, co hledáte.

Mutant Year Zero Zone Wars 2 zdroj: Free League

ZeStolu.cz potřebuje i vás

A pokud vám tu bude chybět nějaká hra, herna či událost, neváhejte v odpovídající sekci využít možnost takovou položku přidat pomocí tlačítka, váš návrh velmi rychle zpracujeme. Jste sami zběhlí v určitém tématu a troufli byste si o tom něco napsat? Pak nám dejte vědět na email redakce@zestolu.cz a třeba se domluvíme na spolupráci, samozřejmě honorované. Dobrých autorů není nikdy dost a příval nových her rozhodně neustupuje.

Tak ještě jednou vítejte, dobře se bavte, diskutujte, komentujte, hodnoťte, vytvářejte a v případě jakékoliv připomínky nám napište. Náš web je mladý a může mít nějaké ty mušky, které se nám před jeho spuštěním nepodařilo vychytat.

Za tým ZeStolu.cz,

Patrik Hajda

Nejnovější články