RPG podle Duny může být vaše s celou řadou rozšíření za pár korun
Novinka zdroj: Modiphius Entertainment

RPG podle Duny může být vaše s celou řadou rozšíření za pár korun

5. 3. 2024 15:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Je třeba se připravit na to, že písek bude v následujících týdnech a měsících všude. S příchodem druhé části Duny do kin se strhne větší poprask, než kdyby se na Prahu vrhla fremenská horda a na pískovištích se začali zjevovat píseční červi. K tomu se samozřejmě přidají i další prodejci.

Třeba takový Humble Bundle, který vám v novém balíčku umožní se podívat do světa kultovní ságy Franka Herberta na vlastní pěst. Jako člen vlastního rodu zažijete události ze stran knih nebo úplně vlastní příběhy v rámci nabízeného RPG Dune: Adventures in the Imperium od Modiphius Entertainment.

Jako obvykle v balíčku najdete v digitální podobě vše, co pro hraní potřebujete, tedy hlavně základní příručku a starter set s předpřipravenými postavami, prvním příběhem a zjednodušenými pravidly, která vám umožní do světa Duny naskočit téměř okamžitě.

Nechybí ani další příběhy, rozšiřující příručky a bonusy ke hraní. Balíček vás vlastně může skvěle připravit i na nadcházející rozšíření Dune: Fall of the Imperium, které pokrývá právě druhý díl filmové ságy.

Jako bonus k celému balíku PDF knih dostanete i poukázku na 50% slevu na nákup vybraných příruček z oficiálního obchodu vydavatele. Celý bundle pořídíte navíc jen za 430 korun, kdy část výtěžku jde na tematicky zvolenou charitu – charity:water, která zajišťuje pitnou vodu do rozvojových zemí, kde je jí nedostatek.

Nejnovější články