Podpořte charitu 225 korunami a dostanete přes stovku nejen sólových RPG

16. 1. 2024 14:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Solo But Not Alone 4 je už čtvrtý ročník akce, kdy za směšnou cenu můžete nakoupit hromadu RPG a zároveň tím podpořit neziskovku Take This zaměřující se na mentální zdraví. Celou akci organizuje tvůrkyně podcastů Cat McDonald a jedná se o výběr primárně sólo RPG od nezávislých tvůrců napříč snad všemi žánry, které vás jen napadnou. Za libovolný příspěvek od 225 korun výš dostanete 125 příruček od 95 různých vývojářů.

McDonald, která sama trpí mentálními problémy, označuje sólové hraní RPGček za skvělou věc, protože bez organizování a nutnosti nutit další lidi do učení se pravidel, vám mohou pomoct překonat těžké časy. Od roku 2021, kdy proběhl první ročník tohoto balíčku, se podařilo vybrat na charitu už dva a čtvrt milionu korun.

Na stránce sbírky najdete výpis všech RPG obsažených v balíčku. Díky nim se stanete třeba trenérem Pokemonů, užijete si magický roadtrip Amerikou, vžijete se do role včelího dělníka, stanete se pistolníkem v postapokalyptickém Divokém západě plným monster nebo se stanete zvířátkem ve světě Medvídka Pú.

Na celém balíčku je hezké i to, že nabízí něco pro celou rodinu. Některé hry totiž můžete hrát bez vypravěče i se svými nejbližšími, když zrovna nemáte chuť sólovat. Navíc vám takový balík vydrží doopravdy dlouho, a ještě jeho ziskem podpoříte dobrou věc. Nabídka bude k dispozici ještě dva měsíce a zatím se jejím prostřednictvím podařilo vybrat 200 tisíc korun z cílových 450 tisíc.

Nejnovější články